Horváth Róbert “Baggio”

Baggio Kambodzsában

Baggio Kambodzsában (Angkor Wat)

Hello Világutazó, Welcome to my World!

Horváth Róbert “Baggio” vagyok, Magyarország első Private Travel szakértője, örülök, hogy itt landoltál a Private Travel blogon!

A közelmúltban beszélgettem egyik Világutazómmal a készülő Private Travel Magazin terveiről, aminek kapcsán elmondta, hogy neki csak egy elvárása van: mondjak neki újat, adjak ötleteket, inspiráljam őt! Mutassak neki olyan kalandokat, élményeket a nagyvilágban, amikért hajlandó újra felkerekedni, hiszen az elmúlt években számtalan helyen volt, de egy ideje már ellustult. Aztán más ugyanezt mondta, majd még egy Világutazó, és még egy és… Gondoltam, WOW, micsoda remek ötlet, mondjuk kezdhetném azzal, amíg a magazin elkészül, hogy a weboldalra minden referencia utazásnál megadok pár “Baggio extra” programot, és kész. De hamar rá kellett jönnöm, amikor elkezdtem összeírni ezeket a programokat, hogy nem tudok ott megállni, hogy felsorolok pár programot, mert annyira lelkes leszek ezek kapcsán, hogy mesélni akarok róluk, meg akarom osztani ezeket másokkal is, hogy mindenki lássa, mennyi csoda van a világban. Ráadásul azt is hamar beláttam, hogy annyi ilyen kaland van a tarsolyomban a világ körül, annyi témában, hogy ennek nem lesz elég a hely az utazásoknál, ezt nem úszom meg ennyivel: ennek bizony új oldal kell! És innen már nem volt visszaút, így hát megszületett a Private Travel Blog mely, Magyarország első ilyen jellegű blogja.

A Private Travel szolgáltatás magyarországi bevezetésével kifejezett célom volt, hogy egyrészt a világ olyan csodáit is megmutassam az országokban Világutazóinknak, melyekről az átlagos turista még csak nem is hallott -akár volt ott, akár nem-, másrészt mindezt úgy megmutatni, ahogy másnak eszébe sem jutna. Miért pont ez volt a célom? A világ most már közel 30 országának több mint 500 nyaralóhelyét, látványosságát jártam be, és minden egyes utazásnál igyekeztem mindent kipróbálni, mindenhova el és bejutni, mindent megnézni és átélni, hogy aztán mindezt a tapasztalatot átadhassam Világutazóimnak. Ezért aztán amikor egy utazást szervezek, úgy állok neki, úgy állok hozzá, mintha csak saját magamnak szervezném azt, és igyekszem inspirálni Világutazómat, megmutatni neki, hogy milyen különleges lehetőségek várják az adott országban.

A Private Travel Blog ezeket a programokat mutatja be a nagyvilágban, itt kifejezetten olyan különleges programokat teszek elérhetővé, melyek a leggyakorlottabb, legtapasztaltabb Világutazó számára is (remélhetőleg) inspirációt jelentenek majd.

Kellemes kalandozást, merülést az élmények tengerében, ha pedig átéltél hasonló kalandot, mint az itt bemutatottak, amit szívesen viszontlátnál az oldalon, ne habozz, szólj, és írunk róla, hogy más is tudjon róla, más is átélje a csodát.

Benne vagy?

Horváth Róbert ” Baggio” – Magyarország első Private Travel szakértője

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s